Kids Minecraft Programming

For age 6-10. Join our 2 hours a week class on Minecraft Programming, with guidance on continuous learning for your kids.

0 STUDENTS ENROLLED

    Computers are everywhere, changing every industry on the planet. But fewer than half of all schools teach computer science. Good news is, we’re on our way to change this. If you’ve heard about the Hour of Code before, you might know it made history. More than 100 million students have tried an Hour of Code.

     

    With the Hour of Code, computer science has been on homepages of Google, MSN, Yahoo! and Disney. Over 100 partners have joined together to support this movement. Every Apple Store in the world has

    hosted an Hour of Code. Get the word out.

    “The ‘Hour of Code™’ is a nationwide initiative by Computer Science Education Week and Code.org to introduce millions of students to one hour of computer science and computer programming.”

    Age Range: 6 – 10 years.

    Course Fee: £85

     

     

    Course Starting:

    This course will be delivered once a week in Glasgow on every Monday at 2:00 pm – 4:00 pm (2 hours) starting from 2nd July to 13th August 2018 and in Edinburgh every Monday from 10:00 am – 12:00 pm (2 hours) starting from 2nd July to 13th August 2018.

     


     

    Below is a complete schedule of all the upcoming kid’s computer courses this Summer Holiday.

    Glasgow:

    CourseStarting DateDay of the weekClass TimingsClass DurationAge GroupCourse Fee
    Web development using HTML and CSS2nd July to 4th
    July
    Monday, Tuesday & Wednesday10:00am – 4:00pm
    *option to drop
    at 9:00am and pickup at 5:00pm
    5 hours + 1 hour lunch break
    10-17
    £95
    Minecraft Programming 9th July to 11th
    July
    Monday, Tuesday & Wednesday10:00am – 4:00pm
    *option to drop
    at 9:00am and pickup at 5:00pm
    5 hours + 1 hour lunch break
    6-10
    £85
    Python Programming16th July to 18th
    July
    Monday, Tuesday & Wednesday10:00am – 4:00pm
    *option to drop
    at 9:00am and pickup at 5:00pm
    5 hours + 1 hour lunch break
    10-17
    £95
    Web development using HTML and CSS5th July to 2nd
    August
    Every Thursday10:00am – 1:00pm3 hours
    10-17
    £95
    Minecraft Programming6th July to 3rd
    August
    Every Friday10:00am – 1:00pm3 hours
    6-10
    £85
    Python Programming6th July to 3rd
    August
    Every Friday2:00pm – 5:00pm3 hours
    10-17
    £95

     


     

    Edinburgh:

    CourseStarting DateDay of the weekClass TimingsClass DurationCourse Fee
    Web development using HTML and CSSThursday 5th July 16th August 2018Every Thursday10:00 am – 1:00 pm3 hours£95
    Minecraft ProgrammingMonday 2nd July 2018 to 13th AugustEvery Monday10:00 am – 12:00 pm2 hours£85
    Python ProgrammingTuesday 3rd  July 2018 to 14th AugustEvery Tuesday2:00 pm – 5:00 pm3 hours£95

    I give my consent to IT Professional Training to get in touch with me using the details I have provided in this form for the purpose of my inquiry, updates and upcoming courses.

    Course Curriculum

    No curriculum found !
    • 10 Days

    Request Call Back!





    I give my consent to IT Professional Training to get in touch with me using the details I have provided in this form for the purpose of my inquiry, updates and upcoming courses.

    COPYRIGHT © 15-18 IT PROFESSIONAL TRAINING LTD REGISTERED IN SCOTLAND UNDER REGISTRATION NUMBER SC423952. VAT REGISTRATION NO 137653694.

    X