Kids Computer Summer Holiday Camp

After a huge demand, we are bringing back our Kids Summer holiday camp.

Train your children in IT in our weekly computer classes and Holiday Camps.

Our course takes a wide lens on computer science by covering topics such as Minecraft Programming, Python Programming, Web Development (HTML/CSS), and more. Students are empowered to create authentic artifacts and engage with Computer Science as a medium for creativity, communication, problem-solving, and fun.

See what all the World’s well known IT gurus have to say below


Below is a complete schedule of all the upcoming kid’s computer courses this Summer Holiday.

Glasgow:

CourseStarting DateDay of the weekClass TimingsClass DurationCourse Fee
Web development using HTML and CSSMonday 2nd July 2018 to 13th AugustEvery Monday10:00am – 1:00pm3 hours£95
Minecraft ProgrammingMonday 2nd July 2018 to 13th AugustEvery Monday2:00 pm – 4:00 pm2 hours£85
Python ProgrammingWednesday 4th July 15th August 2018Every Wednesday1:00 pm – 4:00 pm3 hours£95

Edinburgh:

CourseStarting DateDay of the weekClass TimingsClass DurationCourse Fee
Web development using HTML and CSSThursday 5th July 16th August 2018Every Thursday10:00 am – 1:00 pm3 hours£95
Minecraft ProgrammingMonday 2nd July 2018 to 13th AugustEvery Monday10:00 am – 12:00 pm2 hours£85
Python ProgrammingTuesday 3rd  July 2018 to 14th AugustEvery Tuesday2:00 pm – 5:00 pm3 hours£95

I give my consent to IT Professional Training to get in touch with me using the details I have provided in this form for the purpose of my inquiry, updates and upcoming courses.

June 12, 2018

COPYRIGHT © 15-18 IT PROFESSIONAL TRAINING LTD REGISTERED IN SCOTLAND UNDER REGISTRATION NUMBER SC423952. VAT REGISTRATION NO 137653694.

X